Kinderfeestjes

Voor een kinderfeestje bent u bij ’t TaertenHuys aan het juiste adres, wij zijn namelijk van mening dat een kinderfeest een hele bijzondere activiteit voor uw kind is en echt een FEESTJE moet zijn. Wij besteden daarom extra aandacht aan de details van het feestje van uw zoon of dochter.

Wij versieren de stoel voor de jarige, voor iedereen liggen er vrolijke schorten en een bakkersmuts klaar. Tussendoor is er tijd voor drinken en iets lekkers en alle creaties gaan in een mooie doos mee naar huis.

U kunt er ook voor kiezen het gehele kinderfeest, incl. uitpakken van de cadeau’s en ontvangst met taart of cup cake bij ons vieren. Mocht u ook de cadeau’s bij ons willen uitpakken dan dient u 30 minuten extra tijd te rekenen voor de duur van het feestje. U dient dit vooraf aan ons te melden en wij rekenen hiervoor een meerprijs van € 7,50 per 30 minuten. Mocht u ook cup cakes bij de ontvangst willen dan rekenen wij € 2,50 per cup cake. We kunnen ook een fotoprint van de jarige op de cup cake maken, dan is de prijs € 3,00 per cup cake.

Ons atelier heeft ruimte voor 8 kinderen, we vragen een minimum aantal van 6 kinderen.  Wij bieden activiteiten aan voor kinderen vanaf groep 4.

pastedGraphic.png

Is het voor u lastig om naar ons te komen, geen probleem dan komen wij gewoon met alle spulletjes naar u toe. U hoeft alleen te zorgen voor voldoende tafelruimte. De prijs voor het feestje is hetzelfde als wanneer u naar ons komt, wij rekenen alleen reiskosten extra.

De zaterdagen houden wij vrij voor workshops en onze winkel en daarom organiseren wij alleen bij hoge uitzondering kinderfeestjes in het weekeinde.

Voor meer informatie per activiteit, klik op de activiteit. Kunt u geen activiteit vinden die bij uw kind past, neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we samen met uw kind hoe zijn of haar kinderfeestje er uit zou moeten zien.

Zeemeerminnen cup cakes, vanaf  groep 4

Unicorn cup cakes, vanaf groep 4

Dieren cup cakes, vanaf groep 4

Mini Barbietaartje, vanaf groep 5

Mini Boltaartje, vanaf groep 5

Boltaartje, vanaf groep 7

High Tea, vanaf groep 8 

Handtasje, vanaf groep 8 (komt binnenkort)

Voorwaarden

  • Kinderfeesten dienen minimaal twee weken voor de datum bij ons gereserveerd te worden, dit in verband met te bestellen materialen. Woensdag- en vrijdagmiddag zijn zeer geliefd, dus wij adviseren tijdig contact met ons op te nemen om teleurstellingen te voorkomen.
  • De reservering is pas definitief nadat u van ‘t TaertenHuys de bevestiging hebt ontvangen en 50% hebt aanbetaald.
  • 1 week voor het feestje ontvangt u een factuur voor het restantbedrag. Deze factuur dient uiterlijk 2 dagen voor aanvang van het kinderfeest per bank te zijn voldaan.
  • Het minimale aantal deelnemende kinderen is 6. Het maximale aantal deelnemende kinderen is 8.
  • Er dient minimaal 1 volwassen begeleider aanwezig te zijn tijdens het kinderfeest en maximaal 2 begeleiders zijn van harte welkom.
  • Kosteloos annuleren kan tot 1 week voor de afgesproken datum.
  • Wijzigingen in het aantal afgesproken kinderen kunnen tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van het kinderfeest per e-mail aan ons doorgegeven worden. In dat geval ontvangt u van ons nog credit-nota.