Taarten

Voor onze taarten wordt meestal een biscuitbeslag gebruikt, dit is een luchtig gebak zoals ook in slagroomtaarten wordt gebruikt. Er kan ook gekozen worden voor bv. chocoladebiscuit of voor een gekleurd beslag.

Voor de taarten die gestapeld moeten worden of in een bepaalde vorm gesneden moeten worden, maken wij altijd gebruik van een cakebeslag omdat dit steviger is dan biscuitgebak. Ook hier zijn smaak en kleur aan te passen aan uw wensen.

De taartlagen worden altijd getrempeerd met een suikersiroop zodat de taart heerlijk smeuïg blijft. Voor de vulling is heel veel keus. Wij vullen al onze taarten standaard met 3 lagen en al onze taarten zijn daardoor ongeveer 12 cm hoog. Nadat de taart is gevuld, wordt deze gemaskeerd met botercrème en versierd. Deze versiering kan een drip zijn of fondantversiering.

De taarten worden in een taartdoos en op een luxe cake drum (10 mm dik) geleverd.

Ook bieden wij het zogenaamde verjaardagspakket aan. Dit pakket bestaat uit een boltaartje met 12 bijpassende cup cakes met de naam van uw kind en 1 afbeelding van de favoriet van uw kind, b.v. Bumba, Hello Kitty of Micky Mouse.

Het boltaartje wordt gevuld met botercrème en jam en wordt met fondant bekleed. Bij deze taart tremperen we niet en vullen maar met 2 lagen. De decoratie bestaat uit een eenvoudige afbeelding van de favoriet van uw kind en de naam en leeftijd van uw kind. De cup cakes hebben ook eenvoudige bijpassende decoraties. Uit het boltaartje serveert u 10 tot 12 stukken.

We bieden dit pakket aan  voor  de vaste prijs van € 50,00. Omdat dit een vaste prijs is, zijn hierbij geen extra wensen rondom vulling en decoratie mogelijk en maken we wel gebruik van bakmixen. Ook de cup cakes kunnen niet worden gevuld.

Naast de taarten bieden wij ook nog cup cakes, klein gebak en (kinder)traktaties aan. Hiermee kunt u naast een taart bijvoorbeeld een complete “sweet table” bij ons bestellen, geheel in het thema van uw feest.

Bestellen

Het beste neemt u twee weken voor de gewenste datum (maar liever nog eerder) contact met ons op. Op deze wijze kunnen wij een datum echt voor u reserveren. Soms zijn ook speciale ingrediënten of spullen nodig die extra besteld moeten worden.

Als een datum (optioneel) is vastgelegd bespreken we uw verdere wensen:

 • Voor wat voor gelegenheid is de taart gewenst? Verjaardag, geboorte, jubileum, behalen diploma, pensionering, babyshower, kraamfeest, etc.
 • Is er een thema? Dat kan een hobby zijn, een kleur of een motief, een tekenfilmfiguur, etc.
 • Welke vorm moet de taart hebben? Een stapeltaart, boltaart, bloemvorm, een boek, noem het maar op.
 • Voor hoeveel personen hebt u een taart en/of cupcakes nodig of is er een vast budget?
 • Welke vullingen? Ook hier is enorm veel keus, zoals banketbakkersroom, botercrème, ganache, jam, verse vruchten, etc.
 • Moet de taart van cake of biscuit zijn? Cake is veel steviger en machtiger dan biscuitgebak en hier snijdt u kleinere stukjes van. Een ander voordeel kan zijn dat men een stukje met een servetje zo uit de hand kan eten. Bij een biscuit bodem is een bordje en vorkje nodig.
 • Moet er rekening worden gehouden met allergieën?
 • Is er een taart en/of cupcakestandaard nodig? Daar kunnen wij voor zorgen tegen een huurprijs en borg.

Van al hetgeen we besproken hebben ontvangt u dan een prijsopgave

Als de prijsopgave u aanstaat gaan we over tot de uiteindelijke bestelling:

 • De gereserveerde datum is pas definitief na een aanbetaling van 25%.
 • Het restant dient uiterlijk 2 dagen voordat de taart bij ‘t TaertenHuys wordt opgehaald te zijn overgemaakt
 • Bezorgen behoort onder voorwaarden en een meerprijs tot de mogelijkheden

Hebt u snel een taart nodig, bijvoorbeeld als cadeau of onverwacht bezoek, bel ons dan toch even op 06 215 20 977 en misschien kunnen we iets voor u betekenen!