Home > Blog > Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwe ontwikkelingen

Tijdens de zomervakantie van 2021 hebben we 2 nieuwe kinderfeestjes verder kunnen uitwerken en vanaf september kunt u nu ook kiezen voor Dieren Cup Cakes (vanaf groep 3) of een High Tea-feestje (vanaf groep 8).

Helaas hebben wij ook te maken met prijsstijgingen voor onze ingrediënten en materialen waardoor we genoodzaakt waren de prijzen voor de kinderfeestjes per 1 september 2021 hebben moeten verhogen. Uiteraard blijven alle feestjes bij ons compleet verzorgd, met drinken en lekkers en alle eindresultaten gaan mooi verpakt mee naar huis.

Ook gaan we vanaf 1 september weer beginnen met het maken van taarten. We zullen geen fondanttaarten meer maken, we gaan ons toeleggen op taarten met botercrème en drip cakes. Daarnaast kunt u bij ons heerlijke, ambachtelijke appel- en worteltaart gaan bestellen of een heerlijke red velvet taart met roomkaas glazuur. Op dit moment zijn wij diverse recepten aan het uitwerken en als wij tevreden zijn over het eindresultaat dan zullen wij dit ook op onze website aan gaan bieden.