Over ons

Mijn naam is Marie José Antonissen, moeder van 3 kids en dol op bakken en koken. In maart 2009 heb ik een workshop taart decoreren gevolgd en was toen verkocht. Na eerst een paar taarten voor familieleden te hebben gemaakt, begonnen ook vrienden en collega’s te vragen om voor hen een eigen unieke taart te maken. Ik merkte dat ik dit veel leuker vond dan de kantoorbaan die ik al jaren had en besloot in juli 2010 te stoppen met werken en helemaal voor de taarten te gaan. Dat was het eerste begin van ‘t TaertenHuys. Omdat ik in mijn werk al veel trainingen had gegeven, was de volgende stap om zelf workshops en kinderfeestjes te gaan geven natuurlijk snel gezet.

In mei 2010 ben ik ook de PME-cursussen gaan volgen zodat ik alle technieken die in het taartenvak voorkomen inmiddels helemaal onder de knie heb.

Door de zorg voor mijn moeder heb ik in 2017 het besluit moeten nemen om alle activiteiten voor ‘t TaertenHuys even stop te zetten. In januari 2020 heb ik het besluit genomen om weer te starten met kinderfeestjes en workshops. Ook cup cakes kunnen weer besteld worden, alleen taarten maak ik niet meer.

Daarnaast verkoop ik wel heerlijke homemade fudge en koekjes bij Shop-in-Shop Samen bij Ellen, Vesperstraat 2 in Mierlo.

Hopelijk mag ik u ook binnenkort ontvangen bij ’t TaertenHuys